Suomalainen miesten lifestyle-verkkolehti kansainvälistyi – Stylefellow näki päivänvalon

Suomalaista miesten lifestyle-verkkolehti Tyyliniekkaa julkaiseva Miehistömedia Oy on lanseerannut Tyyliniekan kansainvälisen version, Stylefellow’n, osoitteessa Stylefellow.com.

Suomen luetuimmasta miesten tyyliin keskittyneestä verkkolehdestä ponnistava Stylefellow keskittyy kansainväliseen miesten tyyliin pohjoismaisesta näkökulmasta tarkastellen. Stylefellow’n sisältönä ovat Tyyliniekan tapaan henkilökuvat, tyylivinkit, alan uutiset, arvostelut ja erilaiset opastusartikkelit.

Stylefellow’ta päätoimittaa Tyyliniekan toimittajana kunnostautunut Miehistömedian osakas Jussi Häkkinen. Mediayhteyksistä ja kaupallisista kontakteista vastaa osakas Matti Airaksinen, joka jatkaa myös Tyyliniekan päätoimittajana. Stylefellow’n muita kantavia voimia ovat Anu Rautalin, sekä osakas Markus Uusimäki, jonka CasuallySmart-blogi sulautettiin Stylefellow-verkkolehteen.

Taustaa

Miehistömedia panostaa kansainvälisyyteen Stylefellow-kärjellä. Kotimaan liiketoiminta nojaa erityisesti Tyyliniekka- ja Jokamies-verkkolehtiin. Tyyliniekan asemaa vahvistetaan kevään aikana yhdistämällä Kelloniekka- ja Viskiniekka-blogit Tyyliniekkaan, jonka lisäksi kelloharrastajien verkkoyhteisö Kellofoorumi saa näkyvämmän roolin Tyyliniekassa ja Jokamiehessä. Miehistömedia on Stara Median osakkuusyhtiö.

Stylefellow-verkkolehti: http://stylefellow.com
Tyyliniekka-verkkolehti: http://tyyliniekka.fi
Jokamies-verkkolehti: http://jokamies.fi
Kellofoorumi-verkkoyhteisö: http://kellofoorumi.fi