Miehistömedia Oy osti Suomen suurimman kelloyhteisön, Kellofoorumin

Miehille suunnattuja verkkolehtiä ja -yhteisöjä julkaiseva Miehistömedia Oy on hankkinut Suomen johtavan kelloyhteisön, Kellofoorumi.comin. Hankinta tukee Miehistömedian julkaiseman Kelloniekka.fi:n toimintaa.

Liiketoimintakaupan myötä itsenäisinä medioina jatkavien Kellofoorumin ja Kelloniekan yhteistyötä syvennetään. Tavoitteena on yhdistää laadukkaasti toimitettu sisältö ja yhteisöllisyys niin, että kelloharrastajat, kelloista kiinnostuneet sekä kaupalliset toimijat kohtaavat sulassa sovussa.

Kellofoorumi-etusivu

– Yhteistyössä on voimaa. Suomalainen kellokulttuuri on voimistunut viimeisen parin vuoden aikana merkittävästi ja tämä on näkynyt Kellofoorumin suosion lisäksi useiden kelloblogien ja kelloalan pienyrittäjien ilmaantumisena, sekä parina aktiivisena Facebook-harrasteryhmänä. Eri kohderyhmiä puhuttelevien sisältöjen, yhteisöllisyyden ja kaupallisuuden yhdistävää kelloalan toimijaa ei Suomessa vielä ole, ja tähän segmenttiin haluamme itsekin aktiivisina kelloharrastajina panostaa”, Miehistömedian toimitusjohtaja Jukka Mykkänen kertoo.

Miehistömedia Oy on vuonna 2014 perustettu verkkomediayhtiö, jonka juuret ovat vahvasti blogimaailmassa. Miehistömedia julkaisee sisältöjä tekijöiden omista intohimojen kohteista tarkasti suunnattujen verkkomedioiden kautta.

Miehistömedian verkkosivustoja ovat miesten tyyliin erikoistunut Tyyliniekka, kellokulttuuriin keskittyvä Kelloniekka, viskiharrastusblogi Viskiniekka, kamppailulajiyhteisö Potku sekä Jokamies, joka käsittelee miehisiä aiheita autoista tietotekniikkaan ja moottoripyöristä remontointiin. Miehistömedia on Stara Median osakkuusyhtiö.